Το Φροντιστήριό μας

Καλωσορίσατε στον Ιστότοπο των Φροντιστηρίων Λιάκου. Μέσα από τις σελίδες μας ενημερωθείτε για τα ολοκληρωμένα Προγράμματα Σπουδών, γνωρίστε το εξεικευμένο και έμπειρο Εκπαιδευτικό μας Προσωπικό, διαβάστε για τις Εξειδικευμένες μας Υπηρεσίες με την οποία στηρίζουμε τα παιδιά και τους γονείς με Σεμινάρια, Συμβουλευτική αλλά και Εκπαιδευτικές Εφαρμογές.
Το Κεντρικό Κτίριο των Φροντιστηρίων μας βρίσκεται στη Σαρωνίδα, Λεωφόρος Σαρωνίδας 38 στο 1ο Όροφο και μπορεί να καλύψει τις Εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών όλου του Δήμου Σαρωνικού. Οι χώροι μας διαμορθώθηκαν με σύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτουμε 5 Αίθουσες. Οι 3 Αίθουσες διαθέτουν Projector/Διαδραστικούς, η 1 Αίθουσα είναι ειδικά διαμορφωμένη για Ιδιαίτερα, ενώ η Αίθουσα "ma.no.s" (Μάθηση-Νόηση-Στήριξη) είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη μελέτη του Δημοτικού με Science Lab και Robotics και ταυτόχρονα μπορεί να υποστηρίξει Μαθήματα για ΑμεΑ.
Τα Φροντιστήρια Λιάκου συνεργάζονται με καταξιωμένους επαγγελματιές της περιοχής. Ψυχολόγοι, Ψυχοθεραπευτές, Σύμβουλοι Οικογένειας, Αθλητικοί Όμιλοι, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Εταιρείες Επαγγελματικού Προσανατολισμού αλλά και Καθηγητές μέσω Skype για άτομα με δυσκολία στη πρόσβαση είναι μερικοί από τους Συνεργάτες μας. Ειδικές τιμές για όλους τους Μαθητές μας αλλά και Γονείς για πολλές ακόμη υπηρεσίες όπως Διαφήμιση, Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής, Εστιατόρια κ.α.
Το site μας αποτελεί και Εργαλείο για τις Πανελλήνιες, καθώς μέσα από τις σελίδες μας ενημερώνεστε άμεσα και έγκυρα για όλα τα Νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές, μπορείτε να υπολογίσετε τα Μόρια των Πανελλαδικών, να δείτε τις Βάσεις όλων των σχολών αλλά και στοιχεία σχετικά με τις σχολές αυτές.

Ενημερωθείτε για τις Εκδηλώσεις/Δράσεις μας αλλά και όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το Φροντιστήριο.