Μήνυμα Διεύθυνσης

Καλωσορίσατε στα Φροντιστήρια Λιάκου.

Ονομάζομαι Ελισσάβετ Λιάκου και είμαι η Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών. Μετά από 20 χρόνια στον Εκπαιδευτικό Τομέα και με κύριο μέλημα "Πάντα το παιδί", αποφασίσαμε μια δυνατή Ομάδα Καθηγητών, να φέρουμε τα Φροντιστήρια Λιάκου στο Δήμο Σαρωνικού ανοίγοντας το κύριο Κέντρο Μάθησης και Προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στη Σαρωνίδα, με στόχο μέσα στη χρονιά να επεκταθούμε σε όλες τις περιοχές του Δήμου που έχουν ανάγκη.

Στόχος μας είναι μέσα από την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μαζί σας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου γνώση στα παιδιά μας, ώστε να εισαχθούν στα Ανώτατα και πολλές φορές στα πλέον περιζήτητα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

"Η επιτυχία είναι υπόθεση εμπειρίας"

Η Ομάδα μας έχει καθηγητές με πλούσιες γνώσεις, εμπειρία αλλά και τη σοβαρότητα που απαιτεί η δουλειά μας. Φροντίζουμε οι Μαθητές μας να λάβουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να βρουν το στόχο τους αλλά και να επιλέξουν μια Σχολή με μέλλον. Παρέχουμε κίνητρο και γνώση, όπου θεωρούμε κάθε μας παιδί ξεχωριστό. Φροντίζουμε έτσι να γίνουν τελικά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, καθώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους καθημερινά.

Σας περιμένουμε στο Κεντρικό Κτίριό μας Λ.Σαρωνίδος 38 στον 1ο Όροφο για να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Σπουδών μας αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τη Μέθοδό μας που εγγυάται ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία στις Εξετάσεις.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!