Οι Καθηγητές μας

Λιάκου Ελισσάβετ-Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών με ειδικότητα στη Φυσική:

Καθηγήτρια Φυσικής όλων των Τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου με 20ετή εμπειρία. Διευθύντρια Σπουδών στον Όμιλο Νέο στο Παράρτημα του Γκυζιού. Αριστούχος Απόφοιτος του University of Surrey στην Αγγλία με Μεταπτυχιακές Σπουδές σε «Medical Informatics» του University of Surrey, σε «Medical Physics» του University of Surrey, στην «Ιατρική Φυσική» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και υπό PhD. Υπεύθυνη του Ardmore School και Καθηγήτρια Ιατρικής Φυσικής στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Μέλος της Ένωσης Φυσικών και της Ένωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος με προϋπηρεσία στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, στη Σιβιτανίδειο Σχολή, και Πρακτική άσκηση στο CERN.

Βίκυ Γιαννούλη-Φιλόλογος:

Καθηγήτρια Έκθεσης και Αρχαίων Ελληνικών όλων των Τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου με 15ετή εμπειρία. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με Εξειδίκευση στα Παιδαγωγικά και την Ειδική Αγωγή.

Πιστοποιημένη στην Ανίχνευση και Σχεδιασμό Παρέμβασης στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες. Πιστοποίηση Γραφής Braille και Σπουδές στη Νοηματική Γλώσσα. Σπουδές στο Life Coaching. Κύρια μαθήματα διδασκαλίας Έκθεση/Γλώσσα/Αρχαία Γνωστό/Λογοτεχνία.

Ζέτα Λυκούρα-Μαθηματικός:

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη διδακτική των μαθηματικών. Καθηγήτρια με 25ετή φροντιστηριακή εμπειρία σε κάποια από τα καλύτερα φροντιστήρια της Αθήνας, όπως στη “ΡΟΠΗ”, στη "ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" και στον “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ” των βορείων προαστίων, όπου βοήθησε στην επιτυχία της εισαγωγής πολυάριθμων μαθητών στην ανώτατη εκπαίδευση.

Γιάννης Δήμας-Φυσικός:

Καθηγητής Φυσικής, με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στον τομέα της εκπαίδευσης. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π. και του Ε.ΚΕ.Φ.Ε Δημόκριτος με τίτλο: «Φυσική και Τεχνολογικές Εφαρμογές». Πιστοποίηση από σεμινάρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) για διδασκαλία σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες.

Ματίνα Χάλαρη-Φιλόλογος:

Καθηγήτρια φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου με 6ετή εμπειρία. Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδίκευση στην Ιστορία. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τριετής εμπειρία στην διδασκαλία ξένων γλωσσών. Πιστοποιημένη γνώση στην αγγλική, γαλλική και ιταλική γλώσσα.

Γιάννης Μιχέλης-Μαθηματικός:

Καθηγητής Μαθηματικών, με 5ετή εμπειρία διδασκαλίας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδίκευση στον τομέα της Άλγεβρας. Πιστοποίηση από σεμινάρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για διδασκαλία σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες, όπως δυσλεξία και δυσαριθμισία. «Τα Μαθηματικά δεν είναι απλά ένα μάθημα, είναι τρόπος ζωής».

Κατερίνα Ταπεινοπούλου-Καθηγήτρια Πληροφορικής:

Καθηγήτρια Πληροφορικής, με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πληροφορικής Ιωαννίνων με Πτυχιακή εργασία στην Ιατρική Πληροφορική. Σεμινάρια στη κατάρτιση της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Εμπειρία σε όλα τα Μαθήματα Πληροφορικής ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου.

Ψωρούλα Χρύσα-Οικονομολόγος:

Καθηγήτρια του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Γ’ Λυκείου με 15ετή εμπειρία καθώς και Καθηγήτρια Μαθημάτων ΕΠΑΛ. Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σπουδές στο Project Management και στην Ειδική Αγωγή.

Γιαλελή Έρρικα-Φιλόλογος:

Καθηγήτρια Αρχαίων Ελληνικών Γυμνασίου και Λυκείου στο Νέο Γκύζη με 17ετή επαγγελματική και 10ετή διδακτική – φροντιστηριακή εμπειρία. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του ίδιου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στα Αρχαία Ελληνικά. Έχει συμμετάσχει στην συγκέντρωση και επιμέλεια του υλικού για τη συγγραφή των βιβλίων Αρχαία Ελληνική Γλώσσα Γυμνασίου και έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους για φιλολογική επιμέλεια κειμένων. Επίσης, έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Αθηνών για την εκπόνηση έργων Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας.

Ιωάννα Παπαδάκη-Φιλόλογος:

Καθηγήτρια Αρχαίων Ελληνικών Προσανατολισμού και Ιστορίας Προσανατολισμού σε μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου με 15ετή Φροντιστηριακή εμπειρία. Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με Σπουδές στο τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Ε.Κ.Π.Α. Πιστοποίηση παρακολούθησης Σεμιναρίων Ειδική Αγωγή.

Η ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει! Εάν είσαι Καθηγητής/τρια με όρεξη για δουλειά, με αγάπη για τα παιδιά Επικοινώνησε τώρα και εσύ με τα Φροντιστήριά μας για να γίνεις μέλος της Ομάδας μας.