ΑμεΑ

Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ma.no.s (Μάθηση-Νόηση-Στήριξη) στα Φροντιστήρια Λιάκου, στηρίζει παιδιά με αναπηρία όλων των Εκπαιδευτικών Βαθμίδων. Ένας καινούργιος, προσβάσιμος χώρος που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας. Τα Φροντιστήριά μας σύντομα θα ανακοινώσουν κάποιες συνεργασίες με Συλλόγους ΑμεΑ και ΜΚΟ όπου θα λειτουργήσουμε Ηλεκτρονική Πλατφόρμα με Μαθήματα Εξ'Αποστάσεως ώστε να έχουν ΟΛΟΙ πρόσβαση στη γνώση!

Η Ιστορία του ma.no.s
Η ιδέα αυτού του εγχειρήματος είναι ιδέα του Εμμανουήλ Φατσέα πριν από περίπου 3 χρόνια σε μια επίσκεψή του στη Κιβωτό του Κόσμου. Δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε τότε καθώς ο Μάνος αρρώστησε και έφυγε πριν ολοκληρωθεί. Η σύζυγός του και Διευθύντρια Σπουδών των Φροντιστηρίων Λιάκου, Λιάκου Ελισσάβετ συνέχισε με τη βοήθεια φίλων του Μάνου αλλά και πολλών ανθρώπων με ευαισθησία στα θέματα ΑμεΑ αυτό το έργο το οποίο και ολοκληρώθηκε στις 12.05.2018. Παραθέτουμε το σχετικό βιογραφικό του.

"Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Ο πατέρας του Δημήτρης γεννημένος στην Καλλιθέα Αττικής και ο παππούς του Μανώλης γεννημένος στη Σμύρνη ήταν μόνιμοι κάτοικοι Ζωγράφου από το 1953 έως το τέλος της ζωής τους. Ήταν παντρεμένος με την Ελισσάβετ Λιάκου από το 2012.

Η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στα δημόσια ιδρύματα: Σπούδασε Λογιστική στο Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά και Πολιτικές Επιστήμες & Δημόσια Διοίκηση στη Σχολή Νομικών, Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα αφορούσε την Ανάπτυξη και Διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χώρου (Αστική & Περιφερειακή Ανάπτυξη) από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών από το 1998 υπηρέτησε σε υπηρεσίες αιχμής, όπως η Δ.Ο.Υ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ, η Διεύθυνση Σχεδιασμού & Συντονισμού Ελέγχου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), και τελείωσε τη καριέρα του ως Ελεγκτής στην Αρχή του α.7 του Ν.3691/08 γνωστή σε όλους ως Αρχή για την καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος.

Ο ίδιος άτομο με αναπηρία (ΑμεΑ) ήταν μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και κατ’ επέκταση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ)."

Για εκείνον...για όλα τα παιδιά...πάντα στις καρδιές μας ΑΘΑΝΑΤΟΣ!